Du kan også lave lækkert bagværk

Bliv inspireret af disse kreationer - HELT uden hvede, rug og byg

 

Billedegalleri - ALT er naturlig glutenfrit

Mørdejskager - lige til at bide i

Tørkager skal man ikke kimse af. Disse er alle lavet af den samme grunddej. En naturlig glutenfri og vegansk mørdej, der giver et hav af muligheder.

Grydebrødet

Så for en lækker sag!
Grydebrødet på surdej har en sprød skorpe, og kan laves med eller uden valnødder.

Kerneboller - skøn smag

Her er den grove, næringsrige og mega lækre frokostbolle - UDEN hvede, rug, byg og havre. Brug den i madpakken eller del den med en god ven over en kop rygende varm the eller kaffe.

Rugbrød eller Robrød

Saftigt brød med masser af kerner. Brødet er lavet med naturlig glutenfri surdej, som eneste hævemiddel.

Kanelsnegle

Alt er muligt i det glutenfrie køkken, også uden hvedestivelse. 
Lær at bage disse skønne kanelsnegle på bagekurset med den lyse universaldej.

Lækre boller

Lær at lave et hav af forskellige boller på mine bagekurser. Der spænder fra den helt lyse thebolle over havrebollen, til de grove kerneboller - med eller uden surdej.

Smagfulde Luciabrød

Lusekatter spiser vi til jul på Luciadag. Disse er naturlig gluten- og mælkefrie, og smager så englene synger i hele december.

Jordbærtærter

Lavet med mørdej, chokolade, creme og friske jordbær. HELT uden hvede, rug, byg og havre.

Sprøde smørbirkes

Åh, hvilken fryd!
Friskbagte og endnu lune naturlig glutenfrie smørbirkes. Sofaen og en god film kalder.

Uimodståelig Othello lagkage

Kongen over alle lagkager!
Så bliver det ikke bedre, med nøddebund, tre lag og marcipanbånd. Den kan også laves uden mælkeprodukter.

Stort udvalg af kager

Er du til lækre hjemmebagte kager?
Kig efter mine bagekurser med skærekager, tærter eller tørkager.

Glutenfri pizza - frisk fra egen ovn - ja tak!

Hvad er bedre end en rygende varm hjemmelavet glutenfri pizza, med fyld efter eget ønske?

Wienerbrød

Croissanten lever stadig. Lær at lave den med remonce, chokolade eller plain.

Vandbakkelse

Af denne dej kan du lave eclairs, profiteroles, fastelavnsboller, flødekager samt kagemand og -kone.

Fastelavnsboller

Naturlig glutenfrie og mælkefrie fastelavnsboller. Fyldt op med skøn vanillecreme og remonce.

Calzone pizza

Nydes friskbagt helt uden hvede, rug, byg og havre. Smager af Italiano. 

Burgerboller

Lær at lave en lækker brioche burgerbolle til dig og dine kære.

Roulade

Kan laves med den klassiske hindbærmarmelade-fyld eller i en chokoladevariant med creme-fyld. Begge er skønne, og meget simple at bage.

Inspirations-videoer

Bliv inspireret til at bage kage, lækkert brød og lave din egen boblende surdej. 

Skærekager

Chokoladekage, drømmekage, citronmåne, brunsviger, æblekage - bare kage! Det er altid et hit!

Kernebrød

Fiberrigt, næringsrigt, mættende, lækkert og mega sundt.

Surdej

Levende gær kan fås i mange forskellige farver. Lær at lave en potent surdej, der holder i dit bagværk.