Nina Sommer

Bliv glutenfri mesterbager i dit eget køkken - sammen med mig

 

Jeg hedder Nina Sommer, og jeg er kvinden bag Glutenfri Zone. Jeg er uddannet kostvejleder hos Eva Lydeking i 2008, og havde detoxklinik i Gentofte, inden jeg flyttede til smukke Silkeborg.

I 2014 afholdte jeg mine første fysiske naturlig glutenfrie bagekurser, og åbnede i 2015 bageriet Glutenfri Zone i Silkeborg. Et bageri med naturlig glutenfrie og mælkefrie brød, boller og kage. Bageriet er lukket ned, og nu koncentrere jeg mig udelukkende om bagekurser og den naturlig glutenfrie livsstil.

Jeg lever selv naturlig glutenfrit på 16. år, og elsker at lære fra mig på mine online naturlig glutenfrie og mælkefrie bagekurser - direkte fra mit skønne køkken i Silkeborg.

Forside

Skønne anmeldelser

Glutenfri Zone

“Min familie har støttet godt op om kurset, og min søn var vild med kanelsneglene. De synes, det er skønt, at jeg kan bage lækre ting, som vi alle kan spise.

Jeg synes, jeg har fået mere lyst til at gå i køkkenet, nu hvor jeg har redskaberne og opskrifterne til at bage godt glutenfrit.”

Cand. Scient med speciale i immunologi og virologi

Glutenfri Zone

“Jeg er vild med kernebolledejen, fordi den er let at lave, og kan stå i køleskabet i flere dage.

Den lyse universaldej kan jeg bage RIGTIG mange ting af. ”

Speditør

Glutenfri Zone

“Jeg er blevet bekendt med mange teknikker, brødet hæver rent faktisk, det smager TÆSKE GODT, og lykkes bare hver evig eneste gang.

Det har været en MINDFULD oplevelse for mig, og jeg har fået lysten tilbage til at gå i køkkenet igen.

Det har hjulpet mig og min familie i vores hverdag - selv dem der ikke skal spise glutenfrit.”

Sygeplejerske

Følg mig også gerne på Instagram